CIMG9035-normal.jpg

Kovasti epäilin tomaattiemme kypsymistä, vaan monet punaiset herkulliset tomaatit olemme tämän postauksen jälkeen nauttineet ihan sellaisenaan ja pari kertaa olen tehnyt tomaatti-sipuli-rucola-salaattia..... rucola vaan kasvaa ja kasvaa....

Tänään kotiuduttuani huomasian taas monia kypsiä pikkuisia ja oikein isoja kypsän näköisiä tomaatteja, joten eiköhän niistä jotain syötävää synny nyt viikonloppuna.

CIMG9036-001-normal.jpg

Muutoin aterialla syötiin höyrytettyjä kasviksia, keitettyä riisiä ja tällä ohjeella tehtyä parmesanbroileria ihanan curry-ananaskastikkeen kera.

Curry-ananaskastike

(ohje ilmoittaa tästä tulevan 4 annosta... hirveän iso annoskoko... minusta riittää ainaskin 7:lle)

50 g rasvaa (voita tai margariinia)

1½ tl cyrrya ( minä laitan n.1 tl)

1 pieni keltasipuli

½ dl vehnäjauhoja

3 - 4 dl maitoa ( minä laitan vaan 3 dl, koska tykkään sakeammista kastikkeista..)

1 - 1½ dl ananasmurskaa valutettuna

½ tl sokeria

n. 1 tl suolaa

n. ½ tl valkosipulijauhetta

1 prk ( =1½ dl) ranskankermaa eli Creme fraichea

Valmistaminen

- sulata rasva kattilassa ja lisää curry ja hienonnettu sipuli ja hauduta sipuli pehmeäksi

- sekoita jauhot sekaan ja heti perään maito ja sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen. Anna kiehua muutama minuutti

- lisää ananasmurska, mausteet ja ranskankerma ja kuumenna kastike vielä. Älä enää keitä!

- tarkista kastikkeen maku ja sakeus

 

CIMG9033-normal.jpg

Namskis!