Kovasti epäilin tomaattiemme kypsymistä, vaan monet punaiset herkulliset tomaatit olemme tämän postauksen jälkeen nauttineet ihan sellaisenaan ja pari kertaa olen tehnyt tomaatti-sipuli-rucola-salaattia..... rucola vaan kasvaa ja kasvaa....
Tänään kotiuduttuani huomasian taas monia kypsiä pikkuisia ja oikein isoja kypsän näköisiä tomaatteja, joten eiköhän niistä jotain syötävää synny nyt viikonloppuna.
Muutoin aterialla syötiin höyrytettyjä kasviksia, keitettyä riisiä ja tällä ohjeella tehtyä parmesanbroileria ihanan curry-ananaskastikkeen kera.
Curry-ananaskastike
(ohje ilmoittaa tästä tulevan 4 annosta... hirveän iso annoskoko... minusta riittää ainaskin 7:lle)
50 g rasvaa (voita tai margariinia)
1½ tl cyrrya ( minä laitan n.1 tl)
1 pieni keltasipuli
½ dl vehnäjauhoja
3 - 4 dl maitoa ( minä laitan vaan 3 dl, koska tykkään sakeammista kastikkeista..)
1 - 1½ dl ananasmurskaa valutettuna
½ tl sokeria
n. 1 tl suolaa
n. ½ tl valkosipulijauhetta
1 prk ( =1½ dl) ranskankermaa eli Creme fraichea
Valmistaminen
- sulata rasva kattilassa ja lisää curry ja hienonnettu sipuli ja hauduta sipuli pehmeäksi
- sekoita jauhot sekaan ja heti perään maito ja sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen. Anna kiehua muutama minuutti
- lisää ananasmurska, mausteet ja ranskankerma ja kuumenna kastike vielä. Älä enää keitä!
- tarkista kastikkeen maku ja sakeus
Namskis!
Kommentit