... oli ihan hyvää, ei mitenkään äkkimakeaa ( on minusta hyvä asia)
Nyt raparperiaikaan pitää tehdä uudemman kerran ja keitellä sose ihan ite raparperista.... tulee taatusti enemmän raparperin makua.
Minusta tuo kaupan raparperisose ei maistu raparperille ...mitä mieltä muut sitä käyttäneet olette?
Kaura-raparperitiramisun alkuperäinen ohje on siis Pirkan sivuilta täältä.
1 pkt (175 g)
|
Kaurakeksejä ( esim. Pirkka)
|
|
Kostutus
|
3 rkl
|
kahvia
|
|
Täyte
|
1 pkt (350 g)
|
Raparperisosetta (Pirkka)
|
1 tlk (2 1/2 dl)
|
Flora Kuohu -kasvirasvasekoitetta ( mitä vaan vatkautuvaa kermaa)
|
1 prk (200 g)
|
Turkkilaista jogurttia
|
n. 3 rkl
|
sokeria
|
1 rkl
|
sitruunanmehua
|
1 tl
|
sitruunan raastettua kuorta
|
|
Pinnalle
|
|
kaakaojauhetta (tummaa)
|
|
(tuoreita mansikoita tai muita marjoja)
|
Ohjeessa kerrotaan piisaavan 12 herkuttelijalle...ensin tuntui annoskoko pieneltä, vaan kyllä tästä 12 palaa leikkaa...on sen verran täyttävää kuitenkin, ettei kauhean isoa palaa tarvitse.
Kommentit