Puolukkainen banaanikiisseli
( ainaskin neljälle syöjälle)
5 dl vettä
3 dl pakastepuolukoita
noin 1 dl sokeria
3 rkl perunajauhoja + 0.75 dl vettä
1 tl vanilliinisokeria
3 isoa banaania paloiteltuna
Valmistaminen
- kiehauta vesi ja marjat ja siivilöi seos ( tällä kertaa halusin kuoret pois, siivilöinti ei ole välttämätöntä )
- laita mehu kattilaan ja lisää sokeri ja jauho-vesisuurus ohuena nauhana koko ajan sekoittaen
- siirrä kattila levylle ja kuumenna seos kiehuvaksi koko ajan pohjaa myöten sekoittaen, ota pois levyltä kun kuplahtaa ja lisää vanilliinisokeri
- jäähdytä kiisseli silloin tällöin sekoittaen
- lisää jäähtyneeseen kiisseliin paloitellut banaanit
Kommentit