Tämän kastikkeen ohje on Vilijaanalta Rakkaudesta ruokaan- blogista. Meillä tykätään nykyisin tulisemmasta ruoasta mitä aikaisemmin, joten lisäsin ruokaan 2 isoa jalapenoa.
Keltainen broilerikastike
1 rasia ( = 300 g) broilerin filesuikaleita (maustamaton)
2rkl öljyä lihojen paistamiseen
1 iso keltasipuli hienonnettuna
1 pieni keltainen paprika
1 pieni prk ananaspaloja valutettuna
1 pieni prk kokonaisia herkkusieniä
n. 3 dl ruokakermaa
suolaa
sitruunapippuria
currya
valkosipulin kynsiä 2 kpl
paprikajauhetta
2 kpl jalapenoja siemenineen saksilla viipaloituna (kreikkalaisia)
Ruskista lihat paistinpannulla. Lisää sipulit freesaantumaan mukaan ruskistamisen loppupuolella. Kaada pannulle kerma ja lisää mausteet. Kypsennä lihat kypsiksi miedolla lämmöllä kannen alla....aikaa menee n. 15 min. Lisää pannulle ananakset, ohuet paprikasuikaleet, jalapenot ja herkkusienet ja anna ruoan vielä kiehahtaa niin että paprikapalat pehmenevät. Tarkista maku ja sakeus.
Mikäli ruoasta haluaa hinnaltaan edullisempaa, niin osaksi nestettä voi laittaa myös vettä/maitoa ja suurustaa lientä vaalealla Maizenasuurusteella tai vehnäjauho-vesiseoksella.
Tämä ruoka teki meillä erittäin hyvin kauppansa.
Kommentit