Vieraamme eivät olleet aikaisemmin syöneet kotitekoista kebabia, eivätkä soft tortillojakaan, joten päätinpäs yhdistää ne ja nautimme iltapalalla kebab-kasvistäytteisiä tortilloja. Jokainen ruokailija täytti itse oman tortillansa pöydässä haluamillaan täytteillä....
Tässä kuvassa on minun täyttämäni tortilla.....
Soft tortillat ja kotitekoinen leikattu kebab lämmitettiin uunissa....
....ja sitten jokainen kasasi tortillan päälle haluamiaan täytteitä...
...kiitos A leikkaamisavusta... suolakurkkua, tuoretta kurkkua, ananasta, tomaattia, mietoa tacokastiketta, ketsuppia, (kukaan ei halunnut paprikaa), ja kebab- lihaa
...ja rullalle....tai jokainen voi kääriä ihan niin kuin haluaa...
...me leikkasimme tortillat puolikkaiksi ja söimme ihan sormin.... ei nämä varmaankaan kovin huonoja olleet, koska vieraat aikoivat tehdä kebabia kotonaankin ja syödä tortilloja toistekkin....
Kommentit