CIMG1333-normal.jpg

Näiden pekoni-munakippojen innoittajana oli Maistuis varmaan sullekin-blogin ihana kuva ja ohje... minun kipposet eivät ole olleskaan niin siistin näkösiä, vaan eipä tuo makua haitannut. Leipää en laittanut kippojen pohjalle.

Pekoni-munakupit

170 g pkt pekonisiivuja (josta osa päälle paistettuna... eli riittäs kyllä useampaankin kipposeen paketista)
6 kpl kananmunia
suolaa, rasvaa voiteluun

Sipaise muffinssipellin syvennyksiin pohjille rasvaa.Kiepauta muffinivuokapellin vuokien reunaille pekonisiivut. Yksi siivu vuokaa kohden riittää, jos ei halua syödä tuhottomasti pekonia. Riko jokaiseen syvennykseen kananmuna ja ripottele valkuaiselle hieman suolaa. Kypsennä n.175 asteisessa uunissa keskitasolla 15 - 20 minuuttia, kunnes kananmuna kypsyy sellaiseksi kuin haluat.
 

CIMG1325-normal.jpg

Kypsentämisen jälkeen laitin jokaiseen miniluumutomaatteja ja paistettua pekonia vielä päällekkin... Aika tuhtia syötävää olivat. me nautiskelimme näitä ihan vaan sunnuntain aamupalalla sämpylän ja kavin/teen/mehun kanssa.

 

CIMG1313-normal.jpg

Uuniin kipposet menivät siis tämän näköisinä..... taustalla näkyy muutama siivu pekonia mitkä paistoin samalla pellillä uunissa....ne pitää pelastaa vaan aikasemmin pois uunista mitä nuo kipposet.

CIMG1334-001-normal.jpg

Tehään ehottomasti uudemmankin kerran...

Lisäys 27.3.14

Kurkatkaas täältä Herkkusuu.fi -sivustolta video vastaavien tekemisestä Tässä ohjeessa pekonit ensin kevyesti paistetaan ja niillä sitten vuorataan muffinssipellin syvennykset...