Mimmin keittiössä ollaan vietetty hiljaiseloa koko viikko oman olotilan takia.
Tässä joitain lähiaikojen aamupalakuvia.
Viikonloppuisin syödään aamupalalla hyvin usein pekonia ja jossain muodossa kananmunia.
Kulhossa jälleen kerran oikein reilusti vadelman makuista chia-rahka tuorepuuroa. Maullisesti on vadelmaversio mulle se ykkönen. Moneen kuukauteen en ole voinut juoda edes aamukahveja, onneksi tee maistuuu.
Kannatti penkoa iso pakastin ja tsekata mitä kaikkea sieltä löytyykään. Löytyi vielä 1 pakkaus omatekemiä karjalanpiirakoita. Oikein rapsakaksi lämmitettiin airfryerissä, munavoita päälle ja ihan täysin menivät vastatehdyistä. Viili kaneli-soekrilla tai hedelmillä/marjoilla on edelleenkin kestosuosikki aamu- ja iltapaloilla.
Välillä lapsettaa ja pitää saada jonkin sortin muroja viilille kaveriksi.
Välillä tekee aamupalallakin suolukkaa mieli. Löysäksi keitetystä kananmunasta tehty mössö (siis vaan tilsitty haarukalla) anjoviksen/ravintolafileiden kanssa oli jokunen viikko sitten kova sana aamupalallakin.
Kommentit