Lohirulla on tehty valion ohjeella. Kuvassa rulla on jo leikattu viipaleiksi. Kalana oli tällä kertaa kylmäsavulohta.
Lohirulla
200 g | kylmäsavulohta TAI tuoresuolattua kirjolohta |
(2 rkl | sitruunamehua) |
1 rasia (200 g) | Yrttituorejuustoa |
Leikkaa kala ohuiksi viipaleiksi. Lado kalaviipaleet limittäin tuorekelmun päälle siten, että saat 20 x 20 cm:n kokoisen levyn.
Mausta kala sitruunamehulla. Anna maustua hetkisen.
Notkista tuorejuusto sekoittaen. Levitä tasaisesti kalalle. Kääri levy tiiviiksi rullaksi tuorekelmun avulla.
Laita rulla pakastimeen vähintään pariksi tunniksi, että rulla kovettuu hiukan.
Leikkaa kohmeisesta rullasta viipaleita ja anna niiden sulaa kokonaan ennen tarjoilua.
Kommentit