Pullista siis on edelleen kyse. Näiden pullien nimen alkuperää en tiedä. Kymmeniä vuosia sitten minulle opetettiin että tämän mallinen pulla on nimeltään elefantintassu. Kaipa tuo muoto muistuttaa elefantin tassua....

Tavallinen pullataikina kaulitaan levyksi ja täytetään esim. rasvasulalla+ kanelilla+ sokerilla ja rullataan.( myös rasva + kookoshiutale +sokeri+vanilliinisokeri on aivan ihana täyte) Liitoskohta nipistellään kiinni ja käännetään alas keskelle, jotta pullat eivät aukea. Sitten leikataan kuvan osoittamalla tavalla ja muotoillaan elefantin tassuksi. Ei liian harottaviksi, muuten pullat kuivuvat liikaa paistamisen aikana.

922362.jpg

Jostain syystä kaikki tämän vaiheen kuvat tulivat kovin tummia.. koettakaa saaha selvää...

922364.jpg

Pullat kohotetaan ihan tavalliseen tapaan. Voidellaan munalla ja päälle laitetaan esim. raesokeria. Pullat paistetaan + 200 - 225 C keskitasossa noin 15 min.

922367.jpg

922546.jpg

Elefantin tassuja ja herttaisia rinkilöitä.