Näin askeettisen näköinen lihavoileipäkakku matkasi tuttavien matkassa pohjoiseen.....

Leipänä ruispaahto + moniviljapaahto ( kakun pituus on vähän yli 3 viipaletta ja kerroksia 5), Kostutus tehty taasen kylmällä laimealla lihaliemellä.

Täytteenä on

1väli, 150 g viljapossun ylikypsää kinkkua +  ½ dl kermaviiliä + ½ dl kurkkusinappisalaattia

2 väli, 150 g viljapossun ylikypsää kinkkua + ½ dl kermaviiliä + aurinkokuivatulla tomaatilla maustettua tuorejuustoa 50 g + 1 iso tomaatti pieninä kuutioina + hienonnettua persiljaa 2 rkl

3 väli, possun kinkkuleikkelettä(ulkofile) 150 g + ½ dl kermaviiliä + tuoretta kurkkua ihan pikkukuutioina n. 1 dl + 50 g ruohosipulituorejuustoa

4 väli, savukinkkua 150 g + loput kermaviilipurkillisesta ( ½ dl) + ½ suippopaprikaa hienonnettuna koneella ihan pieneksi

Kakun kuorrutuksessa on 300 g kreikkalaista valkosipulijuustoa + reilu ½ prk creme fraichea. Reunoilla sinileima Emmentalraastetta ja päällä naudan ohutleikkelettä 1 pkt, kirsikkatomaatteja ja pikkasen kurkkua. Kakkuun ei laitettu tarkoituksella salaatteja tms päälle.