IMG_20210314_115646_470.jpg

Eilen illalla paistettiin pitkästä aikaa pitsoja. Tein pohjataikinan kohoamaan jääkaappiin jo pe aamuna. Täytteitä valmistelin päivällä muiden keittiöhommien lomassa, joten tekemiseen ei illalla kauaa mennyt. 

IMG_20210314_115646_488.jpg

Pitsakastikkeen ( tässä myös valkosipulia)  ja juustoraasteseoksen lisäksi tässä pitsassa on broilerin koipireisipaloja, ananasta, punasipulia, kinkkua ja mozzarellajuustoa. Tämän pitsan paistoin pelkällä pellillä, 300 asteinen uuni, kiertoilma  ja alalämpö päällä ja alimmalla tasolla. Pitsa paistuu ihan muutamassa minuutissa. 

IMG_20210314_181953_228.jpg

Tämän isomman ja paksupohjaisemman pitsan paistoin pitsapellillä. Pitsassa on täytteenä katkarapuja,  texmexmaustettuja broilerin filepalasia, kinkkua, ananasta ja persikkaa, punasipulia ja tietenkin pitsakastiketta ja juustoraasteseosta pohjalla paksu kerros. 

IMG_20210314_181953_237.jpg

Kyllä saa skarppina olla paistossa, ettei kärvennä pitsaa. Tosin tämä ei luonnossa kyllä näyttänyt ihan näin tummalta. 

IMG_20210313_215520.jpg

Tässä pitsassa on vaan kinkkua, persikkaa, pikkutomaatteja ja paljon juustoraastetta pitsakastikkeen päällä. Tämän pitsan paistoin kans pelkällä pellillä.