Pihvit olivat viljaposuun lankkupihvin nimellä myynnissä. Kahden pihvin raakapaino oli 440 g, joten aika isoja olivat. Enpäs hoksannut puolittaa... seuraavan kerran sitten. Minä öljysin pihvien pinnan ja paistoin paistinpannulla molemmin puolin kypsiksi ja maustoin ne kypsinä ihan vaan suolalla ja mustapippurilla. Pihvit olivat oikein mureita ja hyviä.

Kastike on jauheesta tehtyä mausteista bearnaisekastiketta. Siihen en laittanut yhtään rasvaa ja hyvää oli sellaisenaan. Eikä ainakaan juoksetu.

Perunat ovat valkosipuliperunoita. Tehty pakasteperunaviipaleista, nesteenä ruokakerma + maito yhdistelmä, mausteena suola.pippuri ja paprikajauhe. Kypsennys uunissa lähes 200 asteessa melkein tunnin. Hyviä olivat vähemmän kermaisenakin versiona.