Vaikka grillailukausi onkin ohi, voi halloumijuustoa silti syödä, vaikka näin helpon salaatin yhtenä osana....

Salaatissa on ihan simppelisti vain säilykepunajuurta ja omenaa raastettuna ja päällä öljytilkassa paistinpannulla paistettua halloumijuustoa lämpimänä, ettei juusto mene kovaksi. Jotain vihreää, vaikka rucolaa tai edes persiljaa salaattiin olisi voinut laittaa, vaan eipä sattunut kotosalla olemaan.

Itse en ole lähikuukausina oikein voinut syödä mitään, vaan tähän minäkin pystyin syämään ja ihan tykästyinkin tähän.... taatusti tehdään pian uudelleen.

Me söimme punajuuri-halloumisalaattia merimiespadan/merimiespihvien kanssa. Ostin padan piiiiip- paikasta, joten tällä kertaa se ei ollut itseni valmistamaani.

Ohjeen merimiespihveihin, mitä minä kotona käytän löydät laatikkoruoka- ja liharuokakategoriasta päivättynä 14.1 2008 ( minulla ei siis vieläkään linkitys pelaa blogissa....)