CIMG4596.jpg

Tavatessamme siskon porukoiden kanssa, on meille melkeimpä tavaksi tullut syödä yhtenä iltana tortilloja. Yleensä broileritäytteellä, kuten nytkin.

CIMG4590.jpg

Tällä kertaa lihoina oli hunaja-marinoituja broilerin rintafileitä, mitkä  suikaloitiin raakoina aika pieniksi, paistettiin sipulin ja makean paprikan kanssa pannulla kypsiksi ja maustettiin valmiilla mausteseoksella (olikohan fajitas- maustepussi?). Yks pussillinen mausteseosta koko lihamäärään ja meille se on ihan riittiävän tujua. Vähän lorautetaan vettä kypsymisen aikana pannulle + ananaslientä, mikä sitten kyllä haihtuu pois...tykätään mehevästä lihaseoksesta, ei kuivista lihapaloista.

CIMG4594.jpg

Lämmitettyjen tortillalättyjen päälle lihan lisäksi meni salaattia (vihreää salaattia, melonia, kurkkua, pikkutomaatteja, viinirypöleitä), ananasta, pineapplesalsaa (mediun) ja kermaviiliä sellaisenaan.

Sitten vaan rullalle tai miten nyt itse kukin haluaa tortillansa kietaista ja syömään...

CIMG4606.jpg

Tortillojen lisäksi osa meistä söi tacoja samoilla täytteillä. Herkullista syötävää, vaan sotkuista.

CIMG4607.jpg

Tällainen minulle uutuus kastike tuli kokeiltua tortillojen kanssa ja osa lihoista höystettiin salaatin kanssa tällä soosilla ja syötiin ilman tortillalättyä....soosi on Special mango-chilikastiketta. Tätä ostan ehottomasti kotiinkin. Onhan tuo makeaa, mutta broilerin kanssa passasi oikein hyvin. Ja mangon maku nyt vaan aina miellyttää omaa suutani...