Ainakin Vilijaana, Anja ja Catalina ovat näitä blogeissaan esitelleet...
Alkuperäinen ohje lienee Myllyn parhaat sivustolta.
Nakkipiilot; voitaikinaa/torttutaikinaa, nakkeja, kurkkusalaattia, sinappia, munalla voitelu, seesaminsiemeniä pintaan....juustoraastekkin kävisi, paisto 200-225 asteessa n. 15 min.
Meillä näistä tykättiin ihan pikkasen haaleina ja ihan kylminä enemmän mitä reilusti kuumina.....
Heikkona hetkenä tulin luvanneeksi miehelleni kokeilla nakkipiiloja myös sämpylätaikinasta...ja nakit pitää kuulemma piilottaa kokonaan....
Lopusta taikinasta tein tälläisia...
Keskelle painoin syvennystä, munalla voitelu , sitten pursotin vaniljakreemiä ja pursotuksen keskelle laitoin aprikoosihilloa ( vähän perunajuhoja seassa), raesokeria päälle ja paistoin n. 200 asteessa n. 15min.
Oikein lehteviksi nousivat..... ei liene vaikea arvata kummatko olivat minusta parempia.....
Kommentit