Leivoin tänään monenlaisia pikkuvehnäsiä. Tässäpä ensimmäisenä pusut..... siis pullapusut.

Ihan tavallinen pullataina -> pyöreät pikkupullat -> kohotus -> kaulitaan kohonneet pullat pyöreiksi levyiksi ja laitetaan keskelle jotain marmeladia täytteeksi (+vaniljakiisseliä tms. ) Minä laitoin vadelmamarmeladia.Sitten taitetaan pulla kaksinkerroin ja painetaan etusormilla pusu kiinni = huulet törrölle. Sitten pusut jätetään jälleen kohoamaan ... Kohonneet pusut kannattaa painaa uudelleen etusormilla kiinni -> muoto pysyy paremmin paistamisen aikana.

922350.jpg

Kohonneet pusut paistetaan ilman munalla voitelua  tavallisten pullien tapaan.

Hieman jäähtyneenä pusupullat koristellaan niin että huulet voidellaan sulatetulla rasvalla ja kieräytetään hienossa sokerissa...... ja pusut ovat valmiita nautittaviksi hyvässä seurassa.....

922349.jpg

Jotkut tykkäävät koristella pusut niin että koko pullan päällys voidellaan rasvasulalla ja kastetaan hienoon sokeriin... jokainen tehköön tavallaan.