2064498.jpg

Seivuoka

400 g pakasteseitä

suolaa

kuorrutus:

1 dl ruokakermaa

1 dl creme fraichea

2 rkl sinappia

1 dl pakastesipulia

2 tl kuivattua ruohosipulia

1 tl kuivattua tilliä

0.5  tl currya

1 pieni omena raasteena

0.5 dl kurkkusalaattia tai 1 pieni mauste/suolakurkku kuutioina

1/3 suippopaprikaa pieninä suikaleina

0.5 tl suolaa

Ripottele jäisen (paloitellun) kalan päälle suolaa ja laita kala sellaisenaan uunivuoassa 175-200 asteiseen uuniin kypsymäänn.n.20 min. Sekoita kaiki kuorrutukseen tulevat ainekset sekaisin ja kaada kalan päälle. Jatka kypsentämistä vielä n. 20 min.

Meillä söi 3 nälkäistä syöjää tämän kaiken kalan.