Etsin netistä raparperimuffinssiohjetta ja olin kovin yllättynyt miten monia erilaisia raparperimuffinssien ohjeita sieltä löytyikään... muutamassa blogissa olen nähnyt kuvia raparperimuffinsseista mutta itse en ole näitä aikaisemmin leiponut...
Tämän raparperimuffinssiohjeen olen ottanut Elviksen keittiö-blogista, joten kiitos Catalinalle...muutoin tein ohjeen mukaan paitsi että jauhoina käytin pelkästään vehnäjauhoja ja lisäsin ohjeeseen VALKOSUKLAATA, nam!
Raparperi-valkosuklaamuffinssit
(12 kpl muffinipellillä tehtynä)
100 g margariinia/voita
1½ dl sokeria
2 munaa
1 tl vaniljasokeria
2½ dl vehnäjauhoja ( minä laitan seuraavalla kerralla ihan vähän enemmän jauhoja)
1½ tl leivinjauhetta
noin 4 dl pakasteraparperia ( sulatin ja valutin lientä pois)
70 g valkosuklaata rouhittuna
- vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää munat ja kuivat aineet -> tasainen taikina
- lisää raparperinpalat ja rouhittu valkosuklaa ja sekoita sekaisin
- jaa paperivuokiin/ muffinipellille ja paista vähän alle 200 asteessa noin 20 min.
Nämäkin muffinssit voisi tietenkin koristella ... vaikka valkosuklaalla, mutta me syömme ne tälläisenaan... maistiaismuffinssit ainakin tekivät hyvin kauppansa..
Kommentit