Tästä ohjeesta tuli kertaheitolla oma lempparini... maistuivat hyvälle kylminäkin ja ihan sellaisenaan ilman mitään lisukkeita.

Tässä lätty/pannari matkalla suuhun kera runsasmansikkaisen hillon.... nam

Ohje näihin ihanuuksiin löytyi Yhteishyvä-lehden sisällä olevasta ruokalehtisestä

 Amerikkalaiset banaanipannukakut

 
Kuori ja murskaa banaanit haarukalla soseeksi. Sekoita kulhossa banaanisose, maito ja kananmuna. Sekoita jauhojen joukkoon leivinjauhe ja mausteet. Lisää jauhoseos öljyn kanssa taikinaan. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna hetken aikaa turvota viileässä ennen paistoa. Paista ohukais- tai blinipannulla paksuhkoja pannareita käyttäen haluamaasi rasvaa paistaossa. paistossa kannattaa lämmön kanssa olla maltillinen, etteivät pannukakut kärvähdä pinnalta ja jää tinttanoiksi sisältä.
 
Ohje ilmoittaa tästä tulevan n. 20 kpl. Minä paistoin tavallisella lettupannulla (7 mahtuu kerralla paistumaan) ja sain aikaiseksi 4 pannullista eli 28 kpl ihan mukavan pullakoita pannukakkuja. Ihan niin paljoa nämä eivät paiston aikana kohonneet mitä kuvittelin.

 

28 kpl lettupannun syvennyksen kokoisia paistoin tuosta yllä olevasta annoksesta... voip olla että muutama  kpl oli jo kuvaushetkellä maisteltu

 Lisukkeina meillä oli pannukakkujen seurana oman valinnan mukaan

runsasmarjainen mansikkatäyte (on Valion)

ananas-grapetäyte

appelsiinimarmeladi ( on sellaista tasaista, ihanaa)

Yllä esiteltyjä marmeladeja/täytteitä ostin  Justus-myymälästä viime tiistaina, kun kävin ystävän kanssa shoppailemassa ja syömässä Ylivieskassa... Kiitos M seurasta.

Mikäli haluat tutustus Justus-myymälän tuotevalikoimiin ja hintoihin, löytyvät ne tuosta linkin takaa... ja sieltä taas avautuu uusia linkkejä.

Minä ostin tarkoituksella tuollaisia makuja mitä ei tavallisista vähittäismyyntiliikkeistä saa ja tiesin jo entuudestaan meidän noista tykkäävän