Työpaikalla on muutaman kerran ollut tätä herkullista jälkkäriä, joten pitihän sitä sitten kotosallakin tehdä. Vadelmaversion- ja mansikkaverion olen kokeillut ja niiden sekoituksen. Kaikki ovat olleet hyviä.
Alkuperäinen ohje on täältä.
Vadelmavaahto/mansikkavaahto
n. 400 g | kotimaisia vadelmia tai/ja mansikoita |
1 | valkuainen |
2 dl | kuohu- tai vispikermaa |
2-3 rkl | sokeria (+ vaniljasokeria 1 tl) |
2 rkl | kookoshiutaleita |
Huom! Monet eivät halua käyttää kananmunaa raakana, joten tähän herkkuun passaisi kokeilla tätä uutuutta Laitilan Proegg Valkuainen (eikä ole maksettu vinkkaus...)
Onkos joku jo kokeillut tuota uutuutta johonkin? Pitäs vissiiin piipahtaa jossain isommassa kaupassa tai pyytää jotakuta tuomaan, jotta pääsis ite kokeilemaan.
Tämä herkku on yksi omista marjajälkkäri lemppareistani ja hieman kookosta vieroksuva kanssasyöjänikin on ihan kiltisti tätä syönyt. Eli kookoksen maun ei siis ole tarkoitus puskea läpi muun maun.
Kommentit