Elokuun alkupäivinä meillä vietettiin synttäreitä. Täytekakkua silloin, totta kait..... vaan kovasti taas muuttui suunnitelmat, kun vieraita tulikin jo päivää aikaisemmin ja halusin tarjota samaa kakkua kaikille.

4 munan kakkupohja on täytetty 3 litran vuokaan( laitoin ensin muovin vuokaan) ihan suunnitelmien mukaisesti. Täytteenä on  mansikoita ja kinuskikermavaahtoa ja toisessa välissä mansikoita ja sitruunarahka-kermanvaahtoa. Kostutuksen tein vaniljasokerilla maustetulla maidolla. Kakku tekeytyi yön yli jääkaapissa peitettynä.

Kumotun kakun reunoille piti tulla kreemi ja banaaninmakuinen massareunus ja päälle marjoja ja kiille..... vaan kun vieraat olivat jo ovella tulossa, ei siinä mitään massoja ruvettu kaulitsemaan. Kävin äkkiä marjapuskista riipimässä mansikoiden lisäksi puna- ja mustaherukoita ja muutamia vadelmia.... sisko vatkasi sinä aikana miehekkään kermavaahdon  kun minä laitoin päälle marjat ja tekaisin kiilteen hyytelösokerista. Miehekkääseen kermavaahtoon tuli purkillinen mansikkakermaa ja lisäksi tavallista vispiä.... juhlakalulla oli varmaan oikein "tyttömäinen" olo... juhlittiin siis miehen synttäreitä . Kermapursotukset reunoille pika-pikaa ja kakku oli valmis ennenkuin vieraat soittelivat ovikelloa...aikaa meni noin vartin verran marjapuskissa könyäminen huomioituna.....  onneksi siskon kädet olivat apukäsinä.

Aika kosteaksi olin kakun jostain syystä tehnyt, vaan tykkään kyllä enemmän pikkasen liian kosteasta mitä kuivasta kapukkakakusta . Hyvin riitti kakkua vielä seuraavan päivän vieraillekkin. Ensi vuonna juhlitaankin sitten täysiä kymmeniä...