Omaan annokseeni laitoin vielä auraa kastikkeen päällekkin.... oli ihanan makuista, vaikka kastikeen väri ei kauneimmasta päästä olekkaan.....
Jauheliha-punajuuri-aurakastike
350 g jauhelihaa
1 iso sipuli
½ dl vehnäjauhoja
4-5 dl vettä
½ dl säilykepunajuurien lientä
2 isoa säilykepunajuurta pieninä kuutioina
1 lihaliemikuutio
n. 60 g aurajuustoa ( voi laittaa enemmänkin)
(½ prk creme fraichea tai loraus ruokakermaa pehmentämään makua, ei ole välttämätön)
suolaa, mustapippuria
Ruskista jauheliha ja sipuli paistinpannulla. Lisää sekaan vehnäjauhot ja sekoita. Lisää vesi, punajuuri liemi ja -kuutiot + mausteet ja anna kastikkeen kiehua 5 -10 min. Sekoittele koko ajan kunnes rupeaa kiehumaan. Lisää juusto ja creme fraiche sekaan ja kuumenna vielä niin että juusto sulaa. Tarkista maku.
Kommentit