2056649.jpg

Omaan annokseeni laitoin vielä auraa kastikkeen päällekkin.... oli ihanan makuista, vaikka kastikeen väri ei kauneimmasta päästä olekkaan.....

Jauheliha-punajuuri-aurakastike

350 g jauhelihaa

1 iso sipuli

½ dl vehnäjauhoja

4-5 dl vettä

½ dl säilykepunajuurien lientä

2 isoa säilykepunajuurta pieninä kuutioina

1 lihaliemikuutio

n. 60 g aurajuustoa ( voi laittaa enemmänkin)

(½ prk creme fraichea tai loraus ruokakermaa pehmentämään makua, ei ole välttämätön)

suolaa, mustapippuria

Ruskista jauheliha ja sipuli paistinpannulla. Lisää sekaan vehnäjauhot ja sekoita. Lisää vesi, punajuuri liemi ja -kuutiot + mausteet ja anna kastikkeen kiehua 5 -10 min. Sekoittele koko ajan kunnes rupeaa kiehumaan. Lisää juusto ja creme fraiche sekaan ja kuumenna vielä niin että juusto sulaa. Tarkista maku.