Aika moni aamu on syömisten suhteen alkanut lähiaikoina tuorepuurolla. Teen illalla valmiiksi seoksen jääkaappiin ja aamulla vaan sekoitus ja jotain pinnalle; marjoja, siemeniä, hedelmiä. Tässä versiossa tuorepuuroa on vain mustikoita (voi laittaa jäisinä seokseen) rahkaa, maitoa, kaurahiutaleita ja ripsaus sokeria. Seos saa olla aika löysää, kun hiutaleet turpoavat tekeytyessään.
Leipänä alakuvan porkkanaleipää.
Aika höttöistähän tämä poerkkanaleipä on, vaan kanssasyöjä on tästä aina välillä tykännyt, niin muutaman kerran olen ostanut. Höttöistä ja vähäporkkanaista. Vähän tuntuu, kun ilmaa söis...
Ihan perus täysmaitoon keitetty mannapuuro maistuu meille aina. Yleensä tummemmasta mannasta ja muistakin mannoista kuin vehnästä. Tässä iltapuuron kaverina soseutetuista mansikoista tehty soppa.
Kylmäsavulohivoileipä, nam!
Kananmunaa monessa muodossa syödään usein niin aamu- kuin iltapoaloillakin. Tässä paistetun pekonin kaverina ihan vaan muna paistettuna.
Yhden munan iso täytetty munalätty.
Ihanat ystävät tuovat reissusta monasti jotain maisteltavaa. tällä aamupalalla herkuteltiin toisten tekemillä karjalanpiirakoilla. Isoja olivat.
Myös tuliaisina saadut leivät olivat jälleen kerran meille mieleisiä.
Joskus mulla tekee mieli makeaakin aamupalalla. Tuon juustopaahtoleivän päällä oleva sose ei ole kovin makeaa. On kotitekoista mansikka-omenasosetta.
Tässä tuorepuurossa on maustamatonta jogurttia, neljän viljan hiutaleita, jäisiä mustikoita + vähän sokeria. Yön yli oli jääkaapissa. Aamulla sekoitin sekaan vielä raejuustoa ja pinnalle vaan mustikoita.
Passionhedelmä on ihanaa, vai onko?
Minulle ovat herkkua.
Kommentit