2004286.jpg

Possun sisäfile on ihan turhan mureaa lihaa tähän ruokaan, mutta halutti vaan kokeilla... tarkemman ohjeen merimiespihveihin löydät täältä. Tein muutoin ohjeen mukaan mutta lihana oli possun maustamaton sisäfile(n. 600 g) minkä viipaloin ja ruskistin viipaleet 2 julmetun ison sipulin kanssa paistinpannulla. Vettä + mausteita sekaan ja annoin lihan porista liedellä sen aikaa kun kuorin ja viipaloin perunat....hoppu oli sillä  formulat olivat alkamassa. Eli tein tätä ruokaa viime sunnuntaiaamuna. Lihan ja liemen sekaan laitoin suurusteeksi vähän vaaleaa Maizena suurustetta. Kaikki eivät suurusta lientä ollenkaan, mutta meillä tykätään tällaisestä. Sain ruoan 200 asteiseen uuniin just kun formuloiden lämmittelykierros alkoi... tämän ruoan  kypsymisaika on siis Kiinan formuloiden kilpailun + lehdistötilaisuuden verran...... kypsymisen loppupuolella pienentelin vähän uunin lämpöä ettei ruoka kuivunut liikaa. Tarvittaessa voi vettä laittaa lisäliemeksi kypsymisen aikanakin.

Tämä oli oikeinkin hyvää...hyvin possunlihakin merimiespihveihin/merimiespataan sopii....halvempikin ruhonosa siis kelpaa mitä fileet.... merimiespihvien kanssa nautittiin salaatteja ja puolukkasuvosta.