Pääsiäisen aikaan vietettiin muutama päivä siskon luona Kaavilla, vaikka olinkin kuvitellut meidän olevan pyhät kotosalla. Vaan kivahan pitkästä aikaa oli päästä kyläreissullekkin.
Tässä joitain kuvia yhteisistä päivistämme.
Savustettu kala maistuu meille kaikille oikein hyvin. Tällä kertaa siskon torilta ostamaa tutun savustajan savustamaa kirjolohta syötiin vihersalaatin kanssa.
Kiireettömät aamupalat ovat luxusta ja samalla tulee turistua monenmoisia juttuja. Etualalla on siskon tekemiä hyviä leipäsiä. Jauhoina kaurajauhoja ja -hiutaleita, spelttiä ja vähän hiivaleipäjauhoja.
Dave sai tietty aina samaan aikaan ruoan kylässäkin mitä muutkin syöjät.
Broileriaterian lisäkesalaatiksi tein tällaisen salaatin. Oliivit ja juusto erikseen, kun kaikki syöjät eivät välttämättä niitä ota. Tällä aterialla meitä olikin syömässä isompi porukka.
Tämän broileriruoan ohjeen lupasin kirjoittaa julkiseksi, kun tätä jo Instan puolella ehdittiin kysellä.
Makeana herkkuna broileriaterialla syötiin hedelmäsalaattia kerma-rahkaseoksella ja vielä lisänä daimjäätelöä.
Yhdeksi illaksi tehtiin siskon kanssa pitsaa. 60 cm uunin pellille tehtiin 2 dl pitsataikina. Pitsakastikkeen ohella täytteeksi laitettiin savukinkkua, tonnikalaa, sinihomejuustoa, pikkutomaatteja, pitsamaustetta, mozzarellapallo ja pitsajuustoraastetta.
Oli oikein makoisa iltapala passelin juoman kanssa.
Kommentit