Minä kävin ihan paikan päällä Kärkkäisellä ja tällä kertaa mukaani lähtivät tällaiset....

- kuvassa vasemmassa olevat maatuvat eväspussit ovat osoittautuneet todella käteviksi varsinkin näin kesäaikaan makkaroiden yms pikupurtavan syömisessä...eikä tule tiskiä ... halpojakin ovat... tuo 60 kpl pkt maksoi alle 2 e ( tarkkaa hintaa en enää muista, mutta sikahalpoja olivat)

- vakaasti olen vannonut etten koskaan osta koristeiden muotoiluun tarkoitettua "sientä"... vaan niinpä se lähti mukaani ja voi jukrat miten paljon helpompaa kukkien muotoilu onkaan tuon päällä. pöhkö minä, kun en ole aikaisemmin ostanut.... maksoi muistaakseni 9.90e

- etualalla oleva kakkuvuoka tuo mieleen muistoja lapsuudesta...  synnyinkodissani kahvikakut tehtiin hyvin usein tuon malliseen vuokaan. Toki se oli pelkästään alumiinia, ei siis pinnoitettu. Vuoka on HeiRolin viipalekakkuvuoka.

Tuon kakkuvuoan mukana on kahvikakkuohje ( sitruunakakku)...mikä tuntuu aika omituiselta suhteiltaan.... onko kukaan tehnyt sillä ohjeella? 

Kärkkäiselle oli sitten viime näkemän tullut taasen uusia leipomis- ja koristelujuttuja myyntiin esim sokerimassoja.... kannattaa käydä kurkkimassa joko paikan päällä Kärkkäisillä tai nettikaupassa.