CIMG1478.jpg

Meinasin heivata karviaiset taasen talveksi pakastimeen, vaan kanssasyöjä kyseli josko tekisin niistä hilloa. Sen tekemisessä hankalin/pitkästyttävin vaihe on karojen nyppiminen/leikkaaminen pois. Muutoinhan tämän keittelee nopeastikkin. Ihan hillosokeripussin perusohjeella tein.... ihan vähän vähemän laitoin sokeria, jotta hillosta ei tulisi äklömakeaa. Marjat keittelin kokonaisina, enkä missään vaiheessa soseuttanut aineksia, sillä halusin hilloon jäävän kunnon sattumia.

CIMG1481.jpg

Tätä ollaan syöty niin paahtoleivän päällä kuin antamassa lisämakua aamupuurolle ja minä otan useinkin lusikallisen viilin tai maustamattoman jogurtin lisukkeeksi. Onneksi tästä satsista piisaa vielä aika moneksi kerraksi...