Kerrankin olin nopea....

Eilen aamulla kokkausohjelmassa tehtiin pannaria mihin päälle tuli wienernougat crushia..... crushia kaapista löytyi, joten kokeiltavahan pannaria heti oli. Pannaritaikinan tein ihan tavallisella ohjeella, millä yleensä teen pannarit.... en oikein tykkää tuosta alkuperäisen ohjeen pannaripohjasta....kokeilin sen toscapannarin kohdalla. 

Täytyy kyllä todeta, että tykästyin kovin tähän wienernougatpannariin. Tästä tuli yksi lempparipannareista meillä .... harmi vaan että tein niin pienen pannarin ( puolen pellillisen kokoisen) ja siitäkin vielä annoin ystävälle maistiaisia....

 

Tässäpä pannari niillä suhteilla millä minä sen tein...... halutessasi uunipellin kokoisen pannarin, tuplaa ohje.

Wienernougatpannukakku

( puolen pellin kokoinen -> 8 annospalaa)

4 dl maitoa

2 dl vehnäjauhoja

2 munaa

½ tl suolaa

1 rkl sokeria

25 g sulaa rasvaa

puolikypsän pannarin päälle ½ pss wienwrnougat crushia

Vatkaa kaikki taikinan ainekset tasaiseksi taikinaksi. Paista pannukakku leivinpaperin päällä uunivuoassa ( minulla oli vuoan koko 22 kertaa 29 cm)  n. 200 asteessa 15 min. Ripottele wienernougat crush pannarin päälle ja jatka kypsentämistä, kunnes pannari on kypsä.. eli vielä n. 15 min.

 

Alkuperäinen ohje suosittelee syömään pannukakun haaleana jäätelön kera. Me nautimme pannarin ihan sellaisenaan, ilman mitään lisäkkeitä..... ja hyvää oli niinkin

Sellaisen huomion tein, että säilytyksesssä tuo päällys meinasi hieman kostua, jolloin päällyksestä irtosi ruskeaa väriä, joten tämä pannari on parasta syödä heti, eikä yrittääkään säilytellä sitä   Oli siis parasta  just paistettuna, haaleaksi jäähtyneenä.