Muutamia joulutorttuja pitää meilläkin tehdä, vaikkei niitä paljoa mene. Ihan kaupan valmistaikinasta tänäkin vuonna nämä herkut tein.






Enkeleitä ja erilaisia tähtitorttumalleja. Laitetaanko marmeladi/täyte kiinnityksen alle vai päälle. Taitaa kumpaankin kuppikuntaan kuuluvia olle. MInä tykkään enemmän että esin täyte ja vasta sitten ummistus. Kunnolla kun nipistää kiinni, ei tarvitse mitään kylmä tai muna liimailuja tehdä.








Ainakin ruusu- ja laukkutortut jäivät tälläkin kertaa tekemättä...



Lisäys 2.1.2013 Kuva laukkutortuista



Lisäänpä tähän samaan postaukseen vielä kuvan laukkutortuista ( eli siis puolikuun mallisista tortuista), ihan ovat kaupan valmiita, paistettiin sentään ite. Hyviä olivat, oikein lehteviä.