Hyvin samanoloinen ruoka, mitä tämä paprikainen broileri, mutta kuitenkin ihan eri makuista.... makua tähän antavat Poppamiehen Louisiana mausteseos ja sen kanssa passaa hyvin sitruunainen maku. Kohtuudella kannattaa käyttää Poppamiehen kana mausteseosta, ettei tule liian tulista....jos ei nimenomaan semmoista halua tehä.
Tämä maistui minullekkin...
Paprikainen broilerikastike
600 g broilerin sisäfileitä (minulla oli valmiiksi maustettuja lempeän pippurisia...pakkauksessa oli tällä kertaa 11 kpl sisäfileitä)
2 rkl öljyä paistamiseen
3-4 pientä varhaissipulia varsineen
1 iso punainen suippopaprika isohkoina suikaleina
Poppamiehen Louisiana chicken rub-seosta...oman mielen mukaan. (on aika voimakasta)
paprikajauhetta (noin 1 tl)
sitruunapippuria rouheena (noin 1 tl)
suolaa
soijakastiketta (noin 1 tl)
sitruunamehua (noin 1 rkl)
hunajaa (noin 1 tl)
2 dl paksua ruokakermaa (käytän valion) + vettä sopivasti
tuoretta basilikaa 4-5 isoa lehteä hienonnettuna
Ruskista sisäfileet kokonaisina paistinpannulla. Lisää sekaan kuullottumaan lohkotut sipulit ja paprikasuikaleet. Lisää seuraavaksi kerma ja huuhtase kermapurkki vesitilkkasella ja kaada sekin pannulle. Lisää kaikki mausteet ja hauduttele ruoka kypsäksi.... aikaa menee noin 15 min. Sekoittele välillä ja tarkista kastikeosuuden paksuus. Minä lisäsin hieman vettä kypsentämisen aikana. tarkista ruoan maku. Tarjoa lisänä keitettyä riisiä tai pastaa tai vaikkapa lohkoperunoita.
Vihreitä salaatteja kasvatuslaatikoista, kurkkua, tomaattia, viinirypäleitä, nektariinia....hedelmäistä lisukesalaattia, kuten meillä useinkin broilerin kanssa.
Kommentit