CIMG0777-001.jpg

Hyvin samanoloinen ruoka, mitä tämä paprikainen broileri, mutta kuitenkin ihan eri makuista.... makua tähän antavat Poppamiehen Louisiana mausteseos ja sen kanssa passaa hyvin sitruunainen maku. Kohtuudella kannattaa käyttää Poppamiehen kana mausteseosta, ettei tule liian tulista....jos ei nimenomaan semmoista halua tehä.

Tämä maistui minullekkin...

Paprikainen broilerikastike

600 g broilerin sisäfileitä (minulla oli valmiiksi maustettuja  lempeän pippurisia...pakkauksessa  oli tällä kertaa 11 kpl sisäfileitä)

2 rkl öljyä paistamiseen

3-4 pientä varhaissipulia varsineen

1 iso punainen suippopaprika isohkoina suikaleina

Poppamiehen Louisiana chicken rub-seosta...oman mielen mukaan. (on aika voimakasta)

paprikajauhetta (noin 1 tl)

sitruunapippuria rouheena (noin 1 tl)

suolaa

soijakastiketta (noin 1 tl)

sitruunamehua (noin 1 rkl)

hunajaa (noin 1 tl)

2 dl paksua ruokakermaa (käytän valion) + vettä sopivasti

tuoretta basilikaa 4-5 isoa lehteä hienonnettuna

Ruskista sisäfileet kokonaisina paistinpannulla. Lisää sekaan kuullottumaan  lohkotut sipulit ja paprikasuikaleet. Lisää seuraavaksi kerma ja huuhtase kermapurkki vesitilkkasella ja kaada sekin pannulle. Lisää kaikki mausteet ja hauduttele ruoka kypsäksi.... aikaa menee noin 15 min. Sekoittele välillä ja tarkista kastikeosuuden paksuus. Minä lisäsin hieman vettä kypsentämisen aikana. tarkista ruoan maku. Tarjoa lisänä keitettyä riisiä tai pastaa tai vaikkapa lohkoperunoita.

CIMG0805.jpg

CIMG0796.jpg

Vihreitä salaatteja kasvatuslaatikoista, kurkkua, tomaattia, viinirypäleitä, nektariinia....hedelmäistä lisukesalaattia, kuten meillä useinkin broilerin kanssa.