CIMG0707-normal.jpg

Työpaikalla oli jokunen aika sitten niin hyvän makuista herukkajälkkäriä, jotta pitihän sitä sitten itekkin tehä kotosalla, tosin tällä kertaa tein tämän kinuskisen herkun ihan ilman banaania.... vaan jos banskuja on kypsymässä yli, voi niitäkin tähän sekaan paloitella ihan oman maun mukaisesti. Maultaan passaavat oikein hyvin happamien marjojen ja kinuskisen maun kanssa.

Kinuskinen punaherukkarahka

1½ - 2 dl vatkautuvaa kermaa -> vaahdota

2 dl maitorahkaa

kinuskikastiketta

vaniljasokeria

noin 3 dl survottuja punaherukoita

Sekoita kaikki ainekset ja makeuta oman mielesi mukaan kinuskikastikkeella.... sitä saa aluksi laittaa tähän annokseen lähes 1 dl....sitten kannattaa maistella ja hienosäätää makua oman mielen mukaiseksi. Jaa annoskulhoihin ja koristele vielä punaherukoilla. Tarjoa oikein kylmänä.