Työpaikalla oli jokunen aika sitten niin hyvän makuista herukkajälkkäriä, jotta pitihän sitä sitten itekkin tehä kotosalla, tosin tällä kertaa tein tämän kinuskisen herkun ihan ilman banaania.... vaan jos banskuja on kypsymässä yli, voi niitäkin tähän sekaan paloitella ihan oman maun mukaisesti. Maultaan passaavat oikein hyvin happamien marjojen ja kinuskisen maun kanssa.
Kinuskinen punaherukkarahka
1½ - 2 dl vatkautuvaa kermaa -> vaahdota
2 dl maitorahkaa
kinuskikastiketta
vaniljasokeria
noin 3 dl survottuja punaherukoita
Sekoita kaikki ainekset ja makeuta oman mielesi mukaan kinuskikastikkeella.... sitä saa aluksi laittaa tähän annokseen lähes 1 dl....sitten kannattaa maistella ja hienosäätää makua oman mielen mukaiseksi. Jaa annoskulhoihin ja koristele vielä punaherukoilla. Tarjoa oikein kylmänä.
Kommentit