Tätä meillä on tehty jo monta kertaa....

Yläkuvassa on turkkilaiseen jogurttiin tehtävä pannacotta saanut päällensä ison kasan kotimaisia vadelmia. Alkuperäinen ohje on Pirkasta ja nimeltään karpalopannacotta
Olen tehnyt tätä herkkua monista marjoista, vaan kyllä happoiset puolukat/karpalot tähän parhaiten passaavat. Punaherukka/mustaherukkaversio on vielä tekemättä...
Tässäpä pannacotta ohje miten minä sen teen....
Jogurttinen pannacotta marjoilla
(5-6 annosta)
3 | liivatelehteä |
2 dl | vatkautuvaa kermaa (käytin laktoositonta kuohua) |
2 dl | maitoa/maitojuomaa |
1/2 dl | sokeria |
1 tl | vaniljasokeria |
200 g | turkkilaista jogurttia |
Päällyskiille |
|
2 dl | punaista mehua (vahvuudeltaan voimakasta juontimehua) |
1 dl | hyytelösokeria |
3 dl | karpaloita, puolukoita, vadelmia tai muita marjoja |
Jaa pannacottaseos annoslaseihin ja hyydytä jääkaapissa noin 3 tuntia, mielellään yön yli.

... ja tässä toinen versio eli ihan vaan puolukoita + hyytelö päällä. Tykättiin paljon....ei äklömakea, sillä valkoinen osa on hyvinkin vähän makea.
Kommentit