CIMG6211.jpg

Voiko tästä tulla hyvää?

CIMG6210-001.jpg

Rahkaa, lehtikaalia (paksuimmat osat leikkasin saksilla pois), ananasta, jauhettua mantelia, kanelia, mustikoita (tai herukoita tai vadelmia) ja vettä. Nam?

CIMG6217.jpg

Aika monena päivänä/aamuna olen aloittanut päiväni tällä Eijalta bongatulla aamujuomalla (täällä paljon asiaa, käykääs lukasemassa. Itse en ota kantaa juoman toimivuudesta).Tässä toinen linkki Eijan postaukseen. Kauneudellaan juoma ei komeile, mutta kannattaa kyllä kokeilla. Ja onhan tässä käytetty ah niin trendikästä lehtikaaliakin (vai onko se jo epätrendikästä?) Kumma kyllä, jopa meitin kaupasta lehtikaalia löytyi....250 g pss maksoi 3 euroa. Muutoin olen suhteiltaan noudattanut Eijan ohjetta, mutta lehtikaalia olen laitanut vähemmän ja ehottomasti kanelia laitan sekaan.  Aluksi tuli tehtyä mustikkaversiota, vaan nyt olen tehnyt punaherukoista Nannen innoittamana. 

Ohje kopsattu täältä...ekana Eijan muokkaama ohje ja sitten alkuperäinen ohje.

Aamiaissmoothie (rasvaa polttava)

100 g rasvatonta jugurttia tai rasvatonta maitorahkaa

1 rkl mantelijauhetta (tai muutama pistaasipähkinä)
1,2 dl pakaste mustikoita, vadelmia tai herukoita
1,2 dl ananasta (1 prk)
2,5 dl lehtikaalia tai jotain vihreää salaattia (laiton ekalla kerralla 125 g, vaan jatkossa vähensin vieläkin määrää. Olen leikannut saksilla lehtikaalista pois paksuimmat ruotiosat))
2 dl vettä (laitoin ananaspurkin liemen + loput vettä)
1/3 tl kanelia
 
Kaikki tehosekoittimella (blenderillä) sekaisin. Nauti heti.

Alkuperäinen Fitsugarin Flat Belly Smoothie:
100 g rasvatonta kreikkalaista jugurttia
1 rkl mantelivoita
1,2 dl pakastemustikoita
1,2 dl pakasteananasta
2,5 dl lehtikaalia
2 dl vettä

Sekoita kaikki ainekset blenderissä. Nauti heti.

CIMG6220.jpg

Pillillä juotuna ei ollenkaan näytä niin karmealta. Ulkonäköä ei kannata säikähtää. Maistuu ihan hyvälle... Nykyisin olen laittanut lehtikaalia vielä vähän vähemmän ja mustikkainenkin versio on kauniimman väristä. Ohjeella tuli 2½ tällaista korkeaa lasillista.

CIMG6326.jpg

Samainen juoma punaherukkaversiona. Pitää kyllä todeta, jotta melkeinpä tykkään tästä enemmän mitä mustikkaversiosta. Mustaherukoilla ja vadelmia en ole vielä kokeillut. Ohjeella tuli 3 tällaista lasillista.

Toivottavasti kaupassa olis lehtikaalia, niin sai testata vadelmaversionkin.