Ihan erilaista ruokaa piti pääsiäisen aikaan broilerista tehdä, vaan niin muuttuivat suunnitelmat, kun ruoka pitikin saaha oikein nopsaan valmikksi....
Broileria ananas-juustokastikkeessa
8 kpl broilerin ohutleikettä ( maustamaton)
öljyä lihojen ruskistamiseen
2 prk ruokakermaa
2-3 dl vettä
kanaliemikuutio/fondia
suolaa
paprikajauhetta ( ( kukkura tl)
currya ( kukkura tl)
mustapuppurirouhetta (½ tl)
½ pkt Koskenlaskija juustoa ( voimakas)
vaaleaa kastikesuurusta
2 pientä prk ananaspaloja ilman lientä
Ruskista lihat pannulla, ripottele mausteita pintaan ja laita 200 asteiseen uuniin siksi aikaa kun kiehautat kastikkeen. Kaada ruokakermat + vesi pannulle, mausta seos ja kiehauta. Suurusta. Lisää ananaspalat. Kaada kuuma kastike lihojen päälle ja kypsennä niin että lihat ovat kypsiä.
... tuolla jossain soosin alla ne kaikki 8 broilerin ohutleikettä piileksiivät.....
Kommentit