Samalla kun Kaisa teki muffinsseita, teki Roosa 13 v pellillisen pannupitsaa. Pikkasen neuvoin muutamissa kohdissa, pitsaakin kun voidaan tehdä niin monella eri tavalla. Tällainen pannupitsasta tuli.

1929531.jpg

Tämä pitsa oli sairaan hyvää.

Pellillinen pannupitsaa

Pohja:

3dl vettä
4½ tl kuivahiivaa
1½ tl sokeria
1 1/4 tl suolaa
n. 6dl vehnäjauhoja

3/4 dl öljyä

Tomaattikastike: 2 dl paserattua tomaattia + 3/4 dl tomaattipyrettä + 1 tl sokeria + 1 tl suolaa + pitsamaustetta + tilkka vettä)

Täytteenä 1 pieni prk herkkusieniä, 1 pieni prk säilykeananasta, 3/4 pss pieniä pakastekatkarapuja, ½ pkt venälaistä meetwurstia, 3 kpl 80 g prk vaaleaa tonnikalaa, 3 isoa tomaattia viipaleina, puolikas suippopaprika, mozzarellajuustoa viipaleina, pitsajuustoraastetta, pitsamaustetta

Tekeminen:

Lämmitä vesi 42 asteiseksi. Lisää joukkoon sokeri, suola, öljy ja pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva. Alusta loput jauhot vähitellen. Taikina saa jäädä melko löysäksi. Kohota taikina kaksinkertaiseksi.

Taputtele taikina jauhotetuin käsin leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Levitä päälle pitsakastike ja osa juustoraasteesta. Lisää täytteet sekä lopuksi loput juustoraasteesta. Paista n. 250 asteessa uunin alatasolla  15 - 20 min.... me paistettiin pitsaa osan ajasta vähän ylempänä.