Tomaattinen possunlihakeitto
(n. 5 annosta)
400 g maustamattomia possun kinkkusuikaleita
1 iso sipuli hienonnettuna
rasvaa lihojen paistamiseen
1 litra vettä
400 g prk murskattuja tomaatteja
1 rkl soijakastiketta
suolaa
pippuria myllystä muutama kieros
1 tl valkosipulisuolaa
3/4 tl paprikajauhetta
1 lihaliemikuutio
1 pss Apetitin peruna & keittokasviksia
Ruskista lihat + sipulit ja siirrä kattilaan. Lisää vesi, tomaattisurvos ja mausteet. Hauduta lihaa 40-60 min. Lisää peruna & keittokasvikset ja vettä tarpeen mukaan. Kypsennä vielä n. 20 min ja tarkista maku.
Keitosta tulee aika tomaattista tällä ohjeella...hyvää oli creme fraiche silmän kera ja ilmankin... ja vielä lämmitettynäkin toisena päivänä.
Kommentit