Meillä ollaan tykästytty ananaspannukakkuun. Tänään aioin tehdä sitä taas pitkästä aikaa...mieleeni juolahtii kokeilla sitä suklaisena versiona..... tällaista siitä tuli. Taas pitää laittaa varotus siitä että ulkonäöltään tämä on vähän hassuakin, mutta ihan hyvää tämä oli. Teen toistekkin....

1970332.jpg

Ensimmäisellä kerralla  söimme ananaspannukakkua marmeladin ja kermavaahdon kera..... mutta minusta suklainen ananaspannari oli parasta ihan sellaisenaan, ilman mitää lisäkkeitä.

Suklainen ananaspannukakku

5 dl maitoa

2 munaa

½ dl sokeria ( tällä määrällä ei tule makeaa)

½ tl suolaa

2 tl vanilliinisokeria

2 1/4 dl vehnäjauhoja

2 rkl tummaa kaakaojauhetta (kannattaa siivilöidä)

½ dl rasvasulaa

päälle 1 pieni prk ananaskuutioita (valuta hyvin)

Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi. Kaada taikina hyvin voideltuun tai paperilla vuorattuun piirakkavuokaan tms. Jos ananaspalat ovat isoja, leikkaa niitä pienemmiksi ja ripottele ne raakan pohjan päälle tasaisesti. Paista pannukakku n. 200 asteessa n. ½ tuntia.

1970329.jpg

Jos ei tykkää ananaksesta, niin ananakset voi jttää pois ja tehdö pelkän suklaapannarin. Sen lisäkkeeksi passaisi hyvin vaikka appelsiinimarmeladi.....