IMG_20210618_225254_914.jpg

Nämä pullat ovat tehty ja syöty jo muutama viikko sitten, vaan laitan kuvia, josko jollekkin jokin malli olisi uusi.

Kaikissa pullissa on ihan tavallinen pehmeä pullataikina. Pullat on kohotettu pullina hyvin, voideltu munaseoksella ja laitettu pintaa koristeet. Paisto 200-225 pullien koon, paksuuden ja oman uuninsa tuntien 12-20 min.

IMG_20210618_225255_116.jpg

Sydämenmallisia pullia voidaan tehdä monella eri tekniikalla, minä tein kuvan osoittamalla tavalla. Osaan pullista jätin ilman terävää sydämen kärkeä....

IMG_20210616_123813.jpg

Jolloin pullasta tulee eri näköinen.

IMG_20210621_165612_968.jpg

Herttaisia rinkilöitä teen usein tuoreena syötäviksi. Tälleen kun kohonneet rinkilän sokeroi, ei mee sokeri pellille hukkaan. Ja on nopeakin tapa. Pulla on ensin voideltu munaseoksella ja sitten vaan kippaa sen sokerin päälle ja nostaa pellille.

IMG_20210621_165613_023.jpg

IMG_20210621_165612_775.jpg

Herttaiset rinkilät varsinkin kypsyvät nopeasti ja uuni saa olla hieman kuumempi mitä esim isolle puustille.

IMG_20210620_141709_323.jpg

Kanelisolmut ovat aina lukeutuneet lempparipullamalleihin.

IMG_20210620_141709_533.jpg

Ja nimenomaan tällä tapaa tehtyinä. Kanelisolmuissa on täyteenä pehmeä/sula voi, kaneli ja sokeri.

 

IMG_20210620_141709_686.jpg

Namskis!

IMG_20210617_170750_563.jpg

Kanelikierrepullat saivat lisäkoristeekseen puolikkaat säilykekirsikat.

IMG_20210616_211334_286.jpg

Voisilmäpullia tein kans pellillisen. Näissä on silmänä kova voikuutio, ripsaus jauhoja päälle, ihan pikkasen vajaa 1 tl hienoa sokeria/pulla. Pullan silmän pohjalle tökkäsin haarukalla muutaman reijän ennen täyttämistä.

Tänään aamupäivällä olen sulattanut kummankin säiliöpakastimen, joten nyt saa sitten taas leipoa pullaakin ihan pakastimeen laitettavaksi.