Viime viikonloppuna oli ruokapöydässämme enemmänkin syöjiä kuin oma porukka, joten ruokaa sai tehdä runsaammin. Tällainen astiallinen lisäkesalaattia syötiin possun sisäfileruoan ja uunissa paahdettujen perunoiden kera.
Iso tupperivuoallinen helppoa lisäkesalaattia syntyi alla olevista aineksista:
250 g pss perhesalaattisekoitusta (jäävuorisalaatti, romainesalaatti, jääsalaatti, punasalaatti)
1½ kpl tuorekurkkua
1 rasia kirsikkatomaatteja puolitettuina
½ rasiaa vihreitä viinirypäleitä
reilu ½ kokonaisesta cantaloupmelonista
10 cm pätkä purjoa hienonnettuna
tuoreita basilikan lehtiä
Tällaista salaattia syödään kesäaikaan useinkin grillatun lihan kaverina. Nyt on ollut niin kylmää, ettei olla vielä kertaakaan grillailtu ulkona.
Kommentit