IMG_20250225_113146_edit_2174320115055.j

Ihan tavallinen kanelipulla tehtynä hyvästä pullataikinasta reilulla kanelimäärällä on edelleenkin kestosuosikkejamme. Pullan mallilla ei ole niin väliä. Harvoin teen korvapuustin mallisia. Nyt tein pitkästä aikaa kanelisia solmupullia ja lehtipullia.

Näissä kummissakin on siis ihan tavallinen pullataikina ja täytteenä on voita, kanelia ja sokeria.

IMG_20250225_085606_edit_2798532851796.j

IMG_20250225_085824_edit_2766799159308.j

IMG_20250225_090407_edit_2744201930411.j

Täytetyt kanelisolmut kohoamassa.

IMG_20250225_113704.jpg

Toisella kertaa tein isoja oikein kanelisia lehtipullia.

IMG_20250225_093012_edit_2700340820167.j

IMG_20250225_101903.jpg

Lehtipulla malli on edelleenkin yks oma lemppari. Muoto pysyy yleensä hyvin paiston aikana, jos ei vaan kauhean tiukaksi ole rullaa tehnyt. Vaihteeksi laitoin pullien pälle koristeeksi tavallista hienoa sokeria enkä raesokeria.