Viime lauantaina ollessamme mökkikylässä, tehtiin joen rannalla yösyömisiä näin....
Vanhasta kiertoilmauunista tehty grilli osoittautui oikein toimivaksi härveliksi...
Halstarissa lohta maustettuna jollain versiolla HP-kastiketta (pitää katsella kaupassa käydessä ja ostaa, oli todella hyvä maustekastike). Alun jälkeen kala siirrettiin alatasolle kypsymään. Lihoina on maustettuja possun kylkiluita kaluttaviksi ja lisäksi paria sorttia makkaraa. Tais olla chili-sulatejuusto- ja tavallista juustowilhelmiä.
Tässä alkaavatkin olla jo valmiita.... kala lymyää alaosassa...
Ihan lopussa yläritilälle laitettiin vielä ruskistumaan halloumi-juustoviipaleita....
Lisänä syötiin salaattia missä oli ainakin salaatteja, paprikaa, sipulia...
Tällä kyläreissulla syötiin myös minun tekemää sitruunatiikeriä.
Tällaisissa maisemissa ruokaa tehtiin....
Kommentit