Äidin synttäreitä vietetty jo ajat sitten...mutta en vaan jostakin syystä ole saanut laitettua ohjeita tänne... No, parempi myöhään kun ei milloinkaan...

1376018.jpg

Täytekakkujen kaiki pohjat ovat tehty tällä 6 munan sokerikakkuohjeella.

Täytteenä kakuissa on ihan tavallisia täytteitä eli yhdessä välissä on muusattua mansikkaa+ vähän vadelmaa + vähän mansikkamarmeladia seassa ja sen päällä mariannemurskalla maustettua kermavaahtoa ja toisessa välissä on persikkaa ja sen päällä on sitruunatuorejuusto+kermavaahto seosta. Kakut on kostutettu sitruunanmehulla terästetyllä persikkaliemellä + vähän vanilliinisokeria seassa.

Ylimmäisessä kuvassa kakut on täytetty ja ne ovat menossa kuvuilla peitettyinä jääkaappiin tekeytymään seuraavaan päivään asti. Minulta jäi kermavaahtoa, joten sipsisin senkin jo tasoittamaan reunoja.

1353324.jpg

Kaikkiin kakkuihin tuli vaahdotettu vispikerma reunoille ja päälle. Pursotuksia tein muutamaa sorttia ja osaan kakuista vetäisin raapalla päälle kuviot. Meidän porukka tykkää paahdetuista mantelilastuista, joten niitä laitoin kakun alareunaan ja koristukseksi kaikkiin kakkuihin tuli juhlapaikalla laitettavat pikeerikukkaset.

1353316.jpg        1353328.jpg

... anteeksi huonot kuvat....mutta jospa näistä vähän näkisi pursotuksia... kaikkia eri malleja en näemmä ollutkaan kuvannut...

1333562.jpg

... eli nämäkin kukkaset onnistuttiin kuljettamaan täpötäydessä autossa ehjinä perille....

1353358.jpg

1353349.jpg

1353348.jpg

Hyvin tekivät täytekakutkin kauppansa juhlissa...