IMG_20230317_081523.jpg

Pekonista munakokkelia tulee tehtyä aika usein silloin, kun muutama siivu pekonia jää jostain muusta ruoasta tähteeksi. Eli tämä on ihan normi munakokkelia kattilassa (tai pannulla tehtynä, mutta tarkoitus ei ole ruskistaa munaseosta) tehtynä. Ensin annoin hienonnetun pekonin käristyä teräskattilassa ja siihen sekaan sitten lisäsin muna-nesteseoksen ja kypsensin koko ajan pohjaa myöten sekoitellen. Suolaa en laittanut, pekonin suolaisuus piisasi. Mutta maistelee valmiina ja lisää, jos katsoo tarpeelliseksi. Persiljaa, mustapippuria ja ruohosipulia laitoin mausteeksi valmiiseen munakokkeliin.

IMG_20230318_094527.jpg

Jollain kerralla on näköjään pekoninen munakokkeli päätynyt voileipien päälle.

IMG_20230506_091636~2.jpg

Joskus maistuu aamupalalla jokin pieni suklainen herkkukin.

IMG_20230505_081510~2.jpg

Kulhossa on mansikkaista chiapuuroa. Oma ehdoton tämän hetken lemppari aamusyömisistä. Paistettu kananmuna ja kylmäsavulohta, tällä aamupalalla ilman leipää.