Tähän helppotekoiseen Cebicin-keittiöstä löytyneeseen salaattiin/lisäkkeeseen/soosiin minä tykästyin ihan tyystin....

Tämän linkin takaa löytyy Cebicin alkuperäinen ohje.... ja alapuolella lisäkkeen ohje kuten minä sen tein....aineet muutoin samat, mutta lisäsin vielä tummaa balsamicoa mausteeksi ja sipulina käytin punasipulia ( koska ei ollut keltasipulia )
 
Mehevä tomaatti-sipulilisäke/salaatti
 
( 3:lle)
 
1 pieni punasipuli
 
2 isoa tomaattia
 
ketsuppia
 
1 rkl öljyä
 
mustapippuria rouheena myllystä reilusti
 
suolaa
 
1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
 
tummaa balsamicoa

Hienonna sipulit hienoksi ja leikkaa tomaatti kuutioiksi. Sekoita kulhossa ja turauta joukkoon ketsuppia, että sitä on kastikkeenomaisesti. Lisää loraus öljyä ja mausta. Maista ja anna makuuntua hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Me söimme tämän lisukkeen kostukkeena jauhelihapihvien kera. Tykkäsin! Kokeilkaapa.... ajattelisin tämän passaavan oikein hyvin vaikka kalan ja broilerin lisäkkeeksi.