Tämä ruoka on jonkinlainen viritelmä Vilijaanan tekemästä katkarapu-pekoniseistä....tosin mulla tässä ei ole katkarapuja ollenkaan ja maustoin soosiosan aika reippaasti sinapilla. Juustoraastettakin laitoin vähän pinnalle... Tykättiin, vaikka onkin aika erilainen yhdistelmä seiruoaksi smiley

Tässäpä ohje...miten minä ruoan tein. Pitää toiste tehdä tuota katkarapuversiotakin...


Pekoninen sinappisei

1 pkt seitä ( = 400 g)
suolaa
valkopippuria
paprikajauhetta
n. 100 g pekonia
1 iso keltasipuli 
2 dl ruokakermaa
sinappia
n. 1 dl juustoraastetta

Leikkaa kohmeinen sei pienemmiksi paloiksi/annospaloiksi  ja laita uunivuokaan. Ripottele mausteita kalan pintaan. Ruskista paistinpannulla paloiteltu pekoni ja sipuli ja levitä ne vuokaan kalojen päälle.
Mausta ruokakerma sinapilla ja kaada vuokaan ainesten päälle. Ripottele juustoraaste pinnalle. Kypsennä ruoka n.200 asteisessa uunissa n.1/2 tuntia.