Täältä löytyy perinteisen Paholaisen piirakan ohje tässä versiossa laitoin koko Marianne crush pussillisen taikinaan ja koristelin kuorrutuksen pinnan kahdella erilaisella nomparellilla ja pääsiäikarkeilla....
Pääsiäisversio Paholaisen piirakasta
(pellillinen)
Pohja
5 dl vehnäjauhoja
4 3/4 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl vanilliinisokeria
1 tl suolaa
1 dl tummaa kaakaota
-> sekoita kuivat ainekset keskenään hyvin sekaisin
50 g sulatettua rasvaa
2½ dl kiehuvaa vettä
-> lisää kuiviin aineisiin vatkaten sähkövatkaimella 2 min.
3 kananmunaa
-> lisää seokseen ja jatka vatkaamista vielä 2 min.
Lisää taikinaan vielä
1 pss Marianne crushia
Paista piirakkapohjaa n. 200 asteessa 20-25 min.
Kuorruta jäähtynyt pohja seuraavalla kuorrutuksella
Kuorrutus
n. 8 dl tomusokeria
70 g rasvaa
6 rkl maitoa
keltaista elintarvikeväriä ( käytin pastaväriä)
Koristeeksi kuorrutuksen päälle mieleisiä nomparelleja, pääsiäiskarkkeja
-> vaahdota rasva ja lisää muut ainekset ja levitä pohjan päälle. Ripottele koristukset pääälle. Anna jähmettyä ja leikkaa paloiksi. Minä leikkasin aika pieniä palasia -> pellillisestä 36 kpl.... on kuiteskin aika makeaa
Kommentit