Aina joskus iskee pitsahimo...onneksi kaapeista löytyy yleensä jotain täyteaineksia.
Pellillinen pitsaa
pohjana leivinjauhepohja tehtynä tällä ohjeella
pitsakastikkeena tomaattimurskaa+tomaattipyrettä+valkosipulia+suolaa+sokeria+pitsamaustetta (valmista kastiketta noin 2½ dl)
juustoraastetta noin 350 g
täytteenä:
noin 3 dl ruskeisttetua jauheliha-sipuliseosta maustettuna
2 pienen pientä prk tonnikalaa valutettuna
reilu 100 g meetwurstia hienonnettuna
1 pieni prk herkkusieniviipaleita valutettuna
1 pieni prk säilykeananasta hienonnettuna
(syöntivaiheessa pinnalle laitettiin vielä reilusti jalapenoviipaleita)
Pohja pellilleleivinpaperin päälle taputellen.
Pitsakastike ja sen päälle noin puolet juustosta.
Täyteet ja päällimmäiseksi loput juustosta.... aika muhkea pitsa tuli.
Paistetaan noin 200 asteisessa uunissa kypsäksi (mulla meni aikaa noin 20 min.) Paistovaiheessa kannattaa vahata, sillä pohja paistuu aika äkkiä, koska maito nesteenä.
Hyvää oli, vaikkei jauheliha lukeudukkaan omiin lempparitäytteisiini pitsoissa, vaan kun se jäi eräästä ruoasta jääkaappiin, niin olihan se hyödynnettävä...
Kommentit