Tänä kesänä olllaan grillailtu broileria aika usein... kuvassa oleva broilerin liha on tällä kertaa ihan valmismarinoituja ( hunaja) ja ihan hyvää oli salaatin ja perunoiden kera. Halloumi on ollut tämän kesän villitys meillä ja sitä ollaan aika usein kans grillailtu salaatin lisäksi. Kuvassa olevat palat ovat hieman tumman näköisiä, mutta eivät ne palaneelle maistuneet vielä lähestulkoon... ja pitäähän grillatuissa hieman mustaa ollakin .
Halloumisalaatissa on rapeaa ruukkusalaattia tms, tuoreita persikoita, tomaattia, tummia rypäleitä, kurkkua, suippopaprikaa ja tietenkin grillattua/pannulla paistettua halloumia.
Perunat tehtiin ihan vaan tähteeksi jääneistä uusista perunoista maustamalla ne eipulilla, suolalla, nokareella voita ja mustapippurirouheella. Grillissä folioon ( sisällä leivinpaparia?) käärittynä väh. 15 min.....
Kommentit