Puolisko bostonpullaa uhkasi jäädä kuivumaan, joten tein siitä ritareita ja ne taas häipyivät lautaselta turhankin nopsaan

Ritareiden kohdalla kinastellaan että kummasta tulevat parhaat ritarit, pullasta vai ranskanleivästä. Pullasta, pullasta ja vielä kerran pullasta .... vaan onhan tämäkin makuaasia. Kookosversioita ritareista on tehnyt esim. Rakkaudesta ruokaan- blogin Vilijaana vasta, käykääs kurkkaamassa sitäkin ohjetta.

Kaneliset ritarit; puolisko bostonkakkkua viipaleina (tai kanelipitkoviipaleita), 2 dl maitoa + 1 muna + ½ rkl vaniljasokeria + vajaa 1tl kanelia. Sekoita kasteluliemen ainekset ja kasta bostonviipaleet siinä ja paista oikealla voilla paistinpannulla kauniin ruskeiksi. Tarjoa lisänä hilloa/marjoja tms... tai syö kaneliset ritarit ihan sellaisenaan, kuten minä tein. Hyvää