Sellaista tavallista sitrusrahkaa on tehty hyvinkin usein, muttei tällaista koskaan ennen. Tämä oli "piiiiiip- blogissa". Sorry nyt vaan, mutten taaskaan muista missä, enkä löytänyt googlettamallakaan. Jos tunnistat ohjeen omaksesi niin ilmoita, jotta voin laitaa linkin.

Se mikä tekee tämän sitrusrahkan hieman erilaiseksi on seoksen maustaminen Santa Marian Caipirinha drinkkimixillä. Minä tein huomattavasti laimeampana mitä alkuperäinen ohje oli ja tässäkin meille oli kirpakkuutta riittämiin....

Minä tein sitrusrahkan näillä suhteilla.....

Sitrusrahka

2 dl vaahtoutuvaa kermaa ( enemmänkin voi kermaa laittaa, jopa 4 dl) tai vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

1 pieni prk maustamatonta rahkaa

1 pieni prk vaniljarahkaa ( tuliskohan sitruunarahkalla liian kirpakkaa?)

sokeria

n. ½ pss Santa Marian Caipirinha drinkkimixiä ( kannattaa maistella)

1 pieni prk säilykemandariineja

 

Sekoita rahkat, sokeri, valutetut mandariinit ja drinkkimix. Vaahdota kerma ja yhdistä muihin aineisiin. Maistele. Lisää drinkkimixiä halutessasi. Anna tekeytyä jääkaapissa. (mielestäni maku parani). Jaa annosmaljoihin ja koristele haluamallasi tavalla..... vaikkapa pääsiäimunilla pääsiäisen kunniaksi. Hyvää ol!

Alkuperäinen sitrusrahka "piiiiiiip-blogissa"  oli tehty tällaisilla ainesuhteilla; 1 pss Santa Marian Caipirinha drinkkimixiä + 1 prk Flora Vanillaa + 1 prk rahkaa+ sokeria+ 2-3 mandariinia.